torsdag, februari 23, 2006

Detta är bara början!

Har tidigare skrivit på bloggen om den kommande valrörelsen. Jag har förutspått en smutsig valkampanj och en dag som denna så verkar "va var det jag sa" som en passande fras.

Tydligen så har det försigått en omfattande smutskastningskampanj mot Reinfeldt, och idag erkände alltså Ulvskog att det är någon på sossehögkvarteret som står bakom kampanjen.

Tyvärr är detta nog bara början. Idag är socialdemokratin i gungning, kanske har man aldrig varit så hotad som nu. Då tar man till alla medel. Det är kanske ingen uttalad strategi från socialdemokraternas sida, men enskilda medlemmar och förtroendevalda kommer att göra vad de anser vara rätt för att på så sätt skydda den makt som de erövrat under de gångna årtiondena.

Allt jag kan hoppas på är att den borgerliga alliansen aldrig aldrig kommer att ta till sådana smutsiga metoder som socialdemokratin har tagit till! Vi faller i så fall i samma fälla som s om vi ser makten som ett ändamål i sig, inte som ett instrument för att förändra och förbättra!

Inga kommentarer: