torsdag, maj 18, 2006

Nu är Ulvskog arg(igen)!

Inte nog med att stackars stackars Danielsson (statssekreteraren ni vet) känner sig förföljd på grund av att han har lite dåligt minne. Typ selektivt dåligt minne, det var runt Tsunamin som han hade några dåliga dagar... Nåväl, nu anklagas karln för att ligga med en av sina kollegor. Kvinnostackarn känner sig kränkt, det kan jag förstå...av flera anledningar.

Detta har satt fart på Ulvskog (ni vet partisekreteraren i Partiet). Hon raaaasar mot den bloggande folkpartisten som skrivit att Danielsson "spenderat" tid hemma hos den påstådda älskarinnan. Det är förfärligt, förkastligt och det måste genast utredas hurvida detta varit en "kampanj" från Folkpartiets sida.

Jag undrar hur hon tänker. För några månader sen tyckte Ulvskog att Moderaterna "slösade" med samhällets resurser när man polisanmälde den utdragna och långtgående mailkampanj som drevs mot Reinfeldt där fabricerade rykten systematiskt skickades till riksmedia via det socialdemokratiska högkvarteret.

Kan de vara så att Ulvskog måhända gör skillnad på person och person..?

4 kommentarer:

Tim Svanberg sa...

Javisst kan det vara så. Ulvskogs omdöme har jag betvivlat förr. Att tycka att en borgerlig valseger är likställt med en statskupp visar ju inte direkt på gott omdöme

Anonym sa...

Göran bad i alla fall om offentlig ursäkt. Leijonborg drar på mungipan, hånler lite och fortsätter med sin främlingsfientliga flört. Är det kanske så att ni gör skillnad på Persson och person?

Maria Carlsson sa...

Be om ursäkt kunde nog allt Lejonborg göra, den stora skillnaden (i alla fall för mig) var att ryktena som skickades om Reinfeldt var många, de innehöll grova anklagerlser och de skickades till nyhetsbyråer och tidningsredaktioner, i syfte att någon skulle nappa och skriva om ryktena. Mailen var också fler än vad som rapporterats i media (efter uppgift från anställda på moderaterna) så anser jag att det är lite som att jämföra äpplen och päron.

MEN inget av dessa beteenden är acceptabla eller önskvärda, det hoppas jag att alla kan var överens om.

Anonym sa...

Smutskastning för egen vinning är inte ovanligt på den politiska arenan. Högern tenderar ofta att skylla samhällets fel på de som har det sämre, bidragstagare och arbetslösa. De högerextrema skyller på invandrarna. Enkla politiska poänger som spelar på folks otrygghet.