onsdag, augusti 09, 2006

Valkonvent och fastighetsskatt

Efter en vecka i Stockholm är det inte annat än skönt att pusta ut här hemma i Linköping. Eller pusta...har ca 60-timmars arbetsvecka att se fram emot!

Valkonventet som Centerpartiet höll i Stockholm i helgen var en succé, stämningen var hög, "alla var där" och många nya idéer kläcktes. Naturligtvis fanns där en "sossespion", en liten man i beige väst som antecknade frenetiskt allt som hände under avslutningen, jag skulle vilja se hans anteckningar.

Kändes dock som om den riktiga valrörelsen drog igång i går. Nuder vill frysa fastighetsskatten, men sen då undrar nog alla de som tyngs av denna skatt år efter år...sen då.

Maud har också varit ute och kritiserat AMS-chefen för att gå regeringens ärenden. Nuder kallar detta ett "lågvattenmärke". Min stilla undran är om det inte är ett lågvattenmärke att så många människor inte har något arbete att gå till varje dag. Sen är det väl konstigt att vi räknar vår arbetslöshetsstatistik annorlunda än resten av EU. Än konstigare är att arbetslösheten har en tendens att sjunka månaderna innan allmänna val... Men det är säkert bara just en tillfällighet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Excellent, love it! dodge intrepid parts air purifier review