torsdag, augusti 24, 2006

Manifest och skolstart!

Dagarna rullar på i skrämmande tempo.

Igår presenterade Alliansen ett Valmanifest, vilket i sig är en historisk händelse! Manifestet innehöll mycket av det man kan förvänta sig, stora satsningar på att få fler i arbete, men också stora miljösatsningar, vilket kanske är lite mer oväntat.

Nån tidning(tror det var expressen) basunerade ut att vi var förlorare i allians-förhandlingarna, vilket måste betraktas som rent skitsnack. Förutom ungdomsavtalet så fick vi igenom allt det vi lyfte under förhandlingarna, vilket inte kan vara mer än ett framgångstecken.

CUF och Centerpartiet kommer fortsatt att driva ungdomsavtalet, det är en av nycklarna som kan hjälpa ungdomar in på den stängda arbetsmarknaden. Vi kommer också fortsätta med att driva en offensiv, positiv och framtidsinriktad miljlöpolitik.

Mitt i allt det politiska var det också dags för skolstart. Var på introduktion idag, fick träffa alla igen och i morgon är det dags för den första föreläsningen. Själv ser jag fram emot att få börja skolan den 18 september, innan dess finns det ingen tid, vi har ju ett val att vinna!

Inga kommentarer: