fredag, november 25, 2005

Samhällets väktare?

I veckan häktades ett gäng med unga män eller som de benämns, "nazisterna" vid Linköpings tingsrätt. Med hjälp av tips eller med ren tur stoppade polisen en bil full med nazister och hemmagjorda vapen. En av dem är Jonas Andersson, gruppledare i Nationalsocialistisk Front, som företräder en organisation som i hårda ordalag förespråkar tuffare tag och utvisning av utländska medborgare som begår minsta brott i vårt vackra, sunda och obesudlade land (lämpligen observera sarkasmen...)

Det är oerhört fascinerande att de som förespråkar laglydighet för andra kan ta sig såna oerhörda friheter och själv förbereda och begå brott. Herr Andersson fälldes den 2:a november för misshandel och dömdes till fängelse, men det verkar inte vara något problem... För mig är detta bara ännu en bekräftelse för den dubbelmoral och den totala förvirring som drabbat dessa arma själar, för egentligen är det väl mest synd om dem..?

Synd om dem för att man aldrig mår bra av att hata. Synd om dem för att de måste upplevt något som gjort att de på något sätt börjat tänka i dessa absurda banor. Synd om dem för att de aldrig kommer få uppleva den underbara mångfalden som finns i Sverige och i Världen. Synd om dem för att de helt enkelt inte vet bättre...

Inga kommentarer: