måndag, oktober 09, 2006

Det här med bitterhet

Har varit i Stockholm, haft möte och eftervalskonferens i CUF. Stämningen var hög och vi har redan börjat förbereda oss inför nästa val, 2010 års val, där Centerpartiet ska bli ännu större och ännu spetsigare. En regering har vi fått också, men jag har inte haft tillgång till dator i helgen, och det känns inaktuellt att kommentera det nu.

Den senaste veckan så har jag fått kontakt med och upplevt oerhört bittra människor, de flesta socialdemokrater. Diskuterade detta med en kompis som gjorde en väldigt skönt liknelse. S och C har tidigare varit tillsammans, men sedanbrutit med varandra. Nu har exet blivit ihop med en annan i kompisgänget, och då börjar man hata den man tidigare älskat.

Socialdemokrater i största allmänhet brukar tycka väldigt bra om oss, och charmoffensiverna från socialdemokratin har varit många och ibland intensiva. Nu har vi blivit ihop med M och det måste naturligtvis vara oerhört bittert. Det är aldrig roligt att bli dumpad.

1 kommentar:

Jonas Rask Samuelsson sa...

haha, bra liknelse. Här i skogarna så håller Sossarna fortfarande oss nära och kära. Det verkar som inviter har kommit både i en och annan kommun med oklart läge.

- Jonas